Let op: wij leveren enkel.

Meer informatie

De montage dien je zelf te (laten) doen. Voor de maatvoering adviseren wij een specialist in te schakelen. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op variabele producten (maatwerk). Wees daarom 100% zeker van zowel de maatvoering als de kleuren alsook de andere opties. De bestelling aanpassen nadat de bestelling is geplaatst is meestal niet mogelijk.

Levertijd: 4 tot 6 weken.

Levertijd bekijken

Wij hebben de bestelling naar verwachting klaar binnen 4 tot 6 weken. Bestel je vandaag, dan staat je bestelling tussen en klaar*. Je kan de bestelling komen ophalen (gemeente Haaksbergen, Overijssel) of laten bezorgen. Zodra wij de bestelling klaar hebben staan nemen wij contact met je op.

*Mits de aanbetaling direct is betaald. Dit betreft slechts een indicatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Heb je de bestelling sneller nodig? Dat is in sommige gevallen zeker mogelijk. Gelieve contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Factuur zodra in behandeling.

Meer informatie

Zodra wij de bestelling in behandeling hebben genomen, ontvang je automatisch de factuur per e-mail. Bij een aanbetaling ontvang je de factuur zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen. Bij directe betaling met bijvoorbeeld iDEAL ontvang je direct de factuur in je e-mailbox.

Meer producten toevoegen

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel