Onze kozijnen fabriek

Bij de kozijnenfabriek van Linda en Martien kan je al sinds 1991 terecht voor nieuwe kozijnen. Voor zowel nieuwbouwprojecten als bij het vervangen van oude kozijnen staat de kozijnenfabriek directeenkozijn.nl voor jou klaar! De kozijnen die zij leveren komen uit de eigen fabriek, zijn gemaakt van kunststof en hebben een hoogwaardige kwaliteit.

Kunststof kozijnen uit eigen fabriek

De kunststof kozijnen die wij leveren, komen uit onze eigen kozijnenfabriek in Duitsland. Vanwege de vaste langdurige relatie met de fabriek weten we continue waar wij en jij als klant aan toe zijn. We hebben controle over elke stap.

Productie van kunststof kozijnen

Alle kozijnen die uit onze kozijnenfabriek komen, zijn op maat gemaakt. Ieder raam en iedere deur is anders, dus ze hebben allemaal een op maat gemaakt kozijn nodig. De productie van de kozijnen in de kozijnen fabriek duurt ongeveer 4 tot 6 weken, dit is afhankelijk van de gekozen kleur en het profiel. Wanneer de kozijnen klaar zijn, leveren wij ze bij je af. Een kozijn op maat maken is noodzakelijk, aangezien standaardmaten niet bestaan.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, maar in onze kunststof kozijnen fabriek produceren we alleen kozijnen die zijn gemaakt van kunststof. Waarom doen we dat? Ten eerste zijn kunststof kozijnen geschikt voor ieder huis, omdat ze verkrijgbaar zijn in maar liefst 13 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een geschikte kleur die bij de stijl en uitstraling van jouw huis past. Bovendien zijn kunststof kozijnen inbraakwerend. Het SKG-beslag dat op de kozijnen zit, zorgt er voor dat inbrekers een stuk langer de tijd nodig hebben om binnen te komen via het raam. Bovendien zijn kunststof kozijnen de meest duurzame kozijnen. Ze gaan lang mee en doordat het profiel verdiept is, isoleren ze uitstekend. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee!

Kwaliteitskeurmerken

De kozijnen die wij produceren in onze kozijnenfabriek zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verwerken wij het Synego NL-profiel van REHAU in onze kozijnen, dit verdiepte profiel zorgt voor wel 50% meer thermische isolatie. Voor de kwaliteit is het ook belangrijk dat de kozijnen goed schoon te houden zijn. Daarom bewerken wij onze kozijnen met de High-Definition-Finishing. Zo is het oppervlakte glad en stofwerend, waardoor de kozijnen makkelijk te reinigen zijn. Hiernaast voldoen onze kunststof kozijnen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tot slot de garantie, die is bij ons 10 jaar.