Warmteverlies standaardraam
1,36 W/m2K
Warmteverlies Synego NL profiel
0,66 W/m2K

Een Rehau-kozijn verdient zichzelf terug.

Dankzij het verdiepte Synego-profiel van Rehau wordt het in huis warmer, gezelliger en veiliger. Je klanten profiteren dus niet alleen van een lagere energierekening, maar ook van meer woonconfort.

Energie besparen

Het Synego NL-profiel van Rehau biedt tot wel 50% meer thermische isolatie, waardoor verwarmingskosten worden verlaagd en je klanten een nieuw woongevoel ervaren.

Genieten van rust

Dankzij deze goede isolatiewaarde houd je niet alleen de kou buiten de deur, maar ook het geluid van voorbijrazende auto’s en vrachtwagens.

 

In de stijl van ieder huis

Wie dacht dat kunststof kozijnen alleen in witkleuren verkrijgbaar zijn, heeft het mis. Wij bieden onze kunststof kozijnen en deuren aan in maar liefst 13 verschillende kleuren, om zo voor elke huisstijl geschikt te zijn.

Houd dieven buiten de deur

Het SKG-beslag biedt uitstekende inbraakwerendheid.

Zonder beveiliging
Open in 30 sec
SKG 1
Goede beveiliging, in 3 minuten open (eenvoudig gereedschap)
SKG 2
Verbeterde beveiliging, in 3 minuten open (uitgebreide gereedschapsset)

Onze kozijnen kunnen worden voorzien van SKG-klasse 1 en 2.

Kinderlijk eenvoudig onderhoud

De kunststof profielen van Rehau zijn stof afwerend vanwege een gladder oppervlakte. Zo heeft vuil vrijwel geen kans en kan het zeer eenvoudig worden verwijderd.

De High-Definition-Finishing (HDF) technologie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk glanzend uiterlijk. Zo blijven ramen langer schoon en is het reinigen ervan een stuk gemakkelijker.

Waarom nog langer houten kozijnen schilderen?